Over ons

Volg ons op sociale netwerken

Over ons

Selvili Wheel & Tyre Center in Assen is specialist in het leveren van nieuwe en gebruikte autobanden en velgen. Het bedrijf is ontstaan vanuit een passie voor originele velgen. De laatste jaren is het succces van Selvili Wheel & Tyre Center steeds verder gegroeid. Vanuit de specialisatie van Audi, BMW en Mini velgen is er begin 2012 voor gekozen om deze specialisatie uit te breiden naar een compleet assortiment voor banden en velgen. Door onze grote inkoop kunnen wij banden en originele velgen leveren tegen de allerscherpste prijzen.

Bij ons kunt u terecht voor goedkope lichtmetalen velgen, stalen velgen, winterbanden, zomerbanden en andere complete sets. Wij bieden een ruim assortiment velgen met banden aan tegen een zeer aantrekkelijke prijs. De keuze is erg uitgebreid. Zo kunt u kiezen voor lichtmetalen velgen met zomerbanden, stalen velgen met winterbanden, maar ook lichtmetalen velgen of stalen velgen met 4 seizoenen banden. Alle lichtmetalen velgen, stalen velgen en autobanden zijn nieuw uit de fabriek.

Wij geven u de mogelijkheid uit verschillende autobanden te kiezen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor Michelin banden, Bridgestone banden, Continental banden, Goodyear banden, Pirelli banden en nog vele andere autoband merken.

Neem gerust contact met ons op

Openingstijden

Ma t/m Vr 10.00u – 21.00u
Zaterdag 10.00u – 18.00u
Zondag Gesloten

Contact

Winkler Prinsstraat 2a
9403 AZ Assen, Nederland
Telefoon: +31614846098
Email: info@selvili.nl